Aanmelden

Zoek een zwembad
bij jou in de buurt

Zwemmen.nl geeft informatie over zwemmen én alle zwembaden in Nederland. Vind gemakkelijk een zwembad bij jou in de buurt en lees de beoordelingen van andere bezoekers. Ben je op zoek naar nog meer zwemplezier? Onder het kopje 'Evenementen' zie je in één oogopslag welke leuke activiteiten er in de zwembaden worden georganiseerd.      Meer info

Het laatste nieuws

Waterrat Pauline (5) haalt zesde zwemdiploma

Pauline Boon kun je met recht een waterrat noemen. De Rozenburgse is nog maar 5 jaar oud maar haalde gisteren al haar zesde zwemdiploma. En dat heeft zwemjuf Jessica nog nooit eerder meegemaakt.
Lees verder

Jongen (6) met dwarslaesie behaalt A-diploma

De 6-jarige Jamie Beckers zwemt zaterdag af voor zijn A-Diploma. En dat mag gerust een hele prestatie genoemd worden. In 2013 raakt Jamie bij een auto-ongeluk zo ernstig gewond dat hij een dwarslaesie oploopt. Sindsdien is hij vanaf zijn middel naar beneden toe verlamd, maar het weerhoudt hem er niet van op zwemles te gaan.
Lees verder

Video: zeemeerminnenzwemles in Beek

Als je in het Gelderse Beek gaat zwemmen, loop je kans een heuse zeemeermin tegen te komen. Of een zeemeerman, want aan de cursus zwemmen als een zeemeermin doet ook een jongen mee.
Lees verder