Zoek naar zwemlessen bij jou in de buurt

Alle zwembaden

Privacybeleid Zwemmen.nl


Algemeen
Als u online een zwemkaart wilt kopen, een zwemabonnement wilt afsluiten, een persoonlijke pagina aan wilt maken of uit interesse onze website bezoekt, dan hebben wij, Sportfondsen Nederland B.V., bepaalde informatie en gegevens van u nodig. Op de verwerking van uw gegevens is wet- en regelgeving van toepassing, waaronder de Wet bescherming persoonsgegevens (‘Wbp’).

Verwerking persoongsgegevens
Wij verwerken persoonsgegevens. Volgens de Wbp is een persoonsgegeven “elk gegeven betreffende een geïdentificeerde of identificeerbare natuurlijke persoon”. Dit zijn dus alle gegevens die tot uw persoon te herleiden zijn. Wanneer u online een zwemkaart koopt of een abonnement neemt, verwerken wij in ieder geval uw naam, adres, woonplaats, geboortedatum, telefoonnummer en e-mailadres. Ook nadien blijven wij dit soort persoonsgegevens van u verwerken, bijvoorbeeld iedere keer wanneer u telefonisch of per e-mail contact met ons opneemt. Daarnaast verzamelen we informatie over uw bezoek aan onze website. Het gaat daarbij in eerste instantie om gegevens die uw browser standaard naar elke website stuurt die u bezoekt, zoals uw IP-adres. Wij kunnen ook informatie verzamelen over welke pagina’s van onze website u bekijkt, op welke links (koppelingen) u klikt, hoe vaak u onze website bezoekt en welke andere handelingen u verricht; oftewel uw surf- en klikgedrag.

Cookies
Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies die door uw browser worden opgeslagen op uw computer. Voor meer informatie verwijzen wij naar ons cookiebeleid hieronder.

Dienstverlening
De verwerking van uw persoonsgegevens is nodig om onze diensten aan u leveren. Zonder uw persoonsgegevens kunnen wij bijvoorbeeld geen abonnement aanmaken en kunnen we een door u aan ons gestelde vraag niet beantwoorden. Bovendien bestaat de kans dat de informatie op onze website voor u (niet goed) beschikbaar of worden bepaalde functies van de website onbruikbaar zonder uw gegevens.

Wettelijke verplichting
Op grond van wet- of regelgeving kan de verplichting bestaan om uw persoonsgegevens te verwerken en/of aan derden te verstrekken. Bijvoorbeeld wanneer een daartoe bevoegde autoriteit, zoals bijvoorbeeld de politie, daarom verzoekt in het kader van een strafrechtelijk onderzoek.

Doeleinden verwerking persoonsgegevens
Wij kunnen uw persoonsgegevens verwerken ten behoeve van marketingactiviteiten. Uw gegevens worden dan gebruikt voor het doen van aanbiedingen, zowel schriftelijk, telefonisch als elektronisch (onder meer via e-mail). Wij verkopen uw persoonsgegevens niet aan derden, zodat uw gegevens niet kunnen worden gebruikt voor marketingactiviteiten van derden.? Daarnaast maken wij bij eventuele prijsvragen gebruik van persoonsgegevens om de winnaars te informeren. Verder kunnen wij uw contactinformatie gebruiken om u uit te nodigen een ervaring te delen met betrekking tot de accommodatie, zwemlessen, babylessen. Dit kan anderen helpen om het zwembad of abonnement te kiezen dat het beste bij hen past. Tot slot kunnen wij uw persoonsgegevens gebruiken voor het doen van onderzoek en het uitvoeren van analyses, met als doel om zowel onze website als onze diensten te verbeteren.

Beveiliging
Wij hebben solide procedures om ongeautoriseerd gebruik en misbruik van persoonlijke informatie te voorkomen. Alleen geautoriseerd personeel heeft toegang tot persoonlijke informatie als dit nodig is voor hun werk. Beheer persoonlijke informatie U heeft altijd het recht om de persoonlijke informatie die wij van u hebben te bekijken. U kunt een overzicht van uw persoonlijke data aanvragen door een e-mail te sturen naar info@zwemmen.nl. Zet "aanvraag persoonlijke informatie" in het onderwerpveld en stuur een kopie van uw identiteitsbewijs mee, zodat we kunnen voorkomen dat individuen zonder autorisatie bij uw persoonlijke informatie kunnen komen. Als blijkt dat de persoonlijke informatie incorrect is, zullen wij die updaten. U kunt ook uw persoonlijke informatie laten verwijderen uit onze klantendatabase door een e-mail te sturen naar info@zwemmen.nl met "verzoek verwijdering persoonsgegevens" als onderwerp. Het kan echter voorkomen dat we bepaalde informatie moeten bewaren voor juridische of administratieve redenen, zoals ons bestand voor frauduleuze activiteiten.

Wijziging privacybeleid
Wij houden ons het recht voor wijzigingen aan te brengen in dit privacybeleid. Elke aanpassing zal op deze pagina worden gepubliceerd, zodat u altijd van de inhoud van het geldende privacybeleid op de hoogte kunt zijn.

Cookiebeleid


Algemeen
Veel websites die u bekijkt, slaan kleine tekstbestandjes op uw computer op om gebruiksgemak te verhogen en de website zo interessant mogelijk te maken. Door die tekstbestandjes, cookies genaamd, is uw computer te herkennen tijdens een bezoek en bij een vervolgbezoek. Cookies worden vooral gebruikt om de keuzes die u maakt te herinneren, zoals uw voorkeurstaal en bestelgegevens. Wij, Sportfondsen Nederland B.V. en Happy Leads, vinden het belangrijk dat u weet welke cookies deze website inzet en met welk doel deze worden gebruikt. Voor informatie over de verwerking van uw gegevens wordt verwezen naar ons Privacybeleid.

Cookies
Wij maken gebruik van verschillende soorten cookies:

1. Functionele cookies

Functionele cookies zorgen ervoor dat de website functioneert. Zo gebruiken wij bijvoorbeeld cookies voor het onthouden van informatie die u invult op de verschillende pagina’s (zoals inloggegevens), zodat u niet bij ieder nieuwe bezoek al uw gegevens opnieuw hoeft in te vullen.

2. Cookies van Google Analytics
Google Analytics is een statistiekservice van Google. Door cookies van Google Analytics opgehaalde informatie (met inbegrip van IP-adressen) wordt overgebracht naar Google, en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Google gebruikt deze informatie vervolgens om over de website-activiteit te rapporteren. Zo worden de geanonimiseerde IP-adressen gebruikt om te kunnen rapporteren over de locatie van waaruit bezoekers de website bekijken. Google gebruikt anoniem gemaakte gegevens ook om andere diensten aan te bieden. Het gaat dan bijvoorbeeld om diensten waarmee webmasters kunnen bekijken hoe goed hun website bezocht wordt in vergelijking met andere, vergelijkbare sites.

3. Social Media cookies
Op onze website wordt toegang geboden tot verschillende social media, te weten Twitter, Facebook en Youtube. Met behulp van zogenaamde "social plug ins" kunt u informatie op deze website met anderen delen, dan wel aanbevelen. Via de social plug ins worden door derde partijen cookies op uw computer geplaatst.

4. Overige cookies
Wij maken gebruik van AddThis plug ins, te herkennen aan de oranjekleurige button met een '+'-teken of aan de toevoeging 'share'. Zodra u een pagina van de website bezoekt die een AddThis plug-in bevat, maakt uw browser een verbinding met AddThis. AddThis verkrijgt daardoor informatie over de pagina’s van de website die u met uw IP-adres heeft bezocht. Ook maken wij gebruik van Google Maps, een kaartenservice die wordt aangeboden door Google, waarbij verschillende cookies worden ingezet, bijvoorbeeld om het zoom-niveau te onthouden. Mogelijk kan Google aan de hand van sommige cookies de gebruiker identificeren. Voor de cookies die voornoemde partijen (Facebook, Youtube, Google en AddThis) plaatsen en de mogelijke data die zij hiermee verzamelen, verwijzen wij naar het cookiebeleid dat deze partijen op hun eigen websites hebben opgenomen. Wij hebben geen invloed op wijzigingen in het cookiebeleid van de betreffende partijen.

Browserinstellingen
Als u niet wilt dat websites op uw computer (bepaalde) cookies plaatsen, kunt u uw browserinstellingen aanpassen zodat u een waarschuwing krijgt voordat cookies worden geplaatst. U dient de instellingen apart voor elke browser (internet explorer, firefox) en computer die u gebruikt aan te passen. Wij wijzen u er echter op dat u, indien u geen cookies accepteert, wellicht niet alle mogelijkheden van deze website kunt benutten.

Aanpassingen
Af en toe zal ons cookiebeleid moeten worden aangepast, omdat bijvoorbeeld de website of de regelgeving omtrent cookies wijzigt. Wij mogen de inhoud van dit beleid altijd en zonder voorafgaande waarschuwing wijzigen. U kunt deze pagina raadplegen voor de meest recente versie.
Aanmelden voor zwemles?
Wil je je aanmelden voor een zwemles? Dat kan ook bij ons.
Meld je aan voor een zwemles bij een zwembad in de buurt. aanmelden zwemles

Over zwemmen.nl

Wat is zwemmen.nl en waarom is het er?

Zwemmen.nl geeft informatie over zwemmen én alle zwembaden in Nederland. Vind gemakkelijk een zwembad bij jou in de buurt en lees de beoordelingen van andere bezoekers. Ben je op zoek naar nog meer zwemplezier? Onder het kopje 'Evenementen' zie je in één oogopslag welke leuke activiteiten er in de zwembaden worden georganiseerd. 

Zoek een zwembad

Zoek eenvoudig een zwembad bij jou in de buurt met de zwembadzoeker op de homepage. Vul een plaatsnaam in en krijg direct een overzicht van nabijgelegen zwembaden. Je kunt ook specifieker zoeken op activiteiten of faciliteiten, zoals banenzwemmen en zwemles. Per zwembad vind je informatie over de openingstijden, de aangeboden faciliteiten en beoordelingen.

Babyzwemmen

Zoek je informatie over babyzwemmen? Op zwemmen.nl lees je alles over deze leuke activiteit in het zwembad. Zo kom je alles te weten over de voordelen van babyzwemmen en vind je er tips voor een onbezorgde zwemervaring.

Verenigingszwemmen

In en om het water zijn veel verenigingen actief. Denk bijvoorbeeld aan waterpolo-verenigingen en verenigingen voor wedstrijdzwemmen. Op de pagina’s van verenigingszwemmen zie je welke verenigingen er zijn, en met de verenigingszoeker vind je alle verenigingen bij jou in de buurt.

Zwemles

Op de zwemles pagina’s vind je alles over het Zwem ABC en de eisen die aan de zwemdiploma’s worden gesteld. Ook vind je hier informatie over de zwemlessen die volgen op het Zwem ABC. Op de speciale zwemleraar pagina kun je de vorderingen van jouw kind op zwemles volgen.

Seniorenzwemmen

Zwemmen is voor iedereen leuk. Of je nu volledig vitaal bent of wellicht wat minder fit. Ook met een medische indicatie kun je prima in het zwembad terecht. Op de seniorenpagina’s van zwemmen.nl vind je informatie over gezondheid en speciale activiteiten in het zwembad voor senioren.

Entertainment

Ben je op zoek naar leuke activiteiten in het zwembad? Op de entertainment pagina vind je een agenda met de leukste activiteiten in de Nederlandse zwembaden. Of je nu op zoek bent naar een spetterende wateractiviteit of graag topprestaties van andere zwemmers ziet; met één muisklik vind je de activiteiten in het zwembad bij jou in de buurt.