Blog

Bekijk de laatste blogberichten

Laatste nieuws

Bekijk het laatste nieuws van alle zwembaden

Waterrat Pauline (5) haalt zesde zwemdiploma

Pauline Boon kun je met recht een waterrat noemen. De Rozenburgse is nog maar 5 jaar oud maar haalde gisteren al haar zesde zwemdiploma. En dat heeft zwemjuf Jessica nog nooit eerder meegemaakt.

Jongen (6) met dwarslaesie behaalt A-diploma

De 6-jarige Jamie Beckers zwemt zaterdag af voor zijn A-Diploma. En dat mag gerust een hele prestatie genoemd worden.

Zeemeerminnenzwemles in Beek

​De acht deelnemers aan de cursus leren in vier lessen sierlijk zwemmen met een kleurrijke zeemeerminnenstaart. Ook leren ze hoe ze langer onder water kunnen blijven en hoe ze veilig zwemmen met de speciale zeemeerminnenstaart. Na vier weken krijgen ze een diploma.

Alkmaarse Ryan haalt 13 zwemdiploma's

​Nadat hij eerst zijn zwem-ABC had gehaald, wilde Ryan nog niet stoppen met zijn favoriete bezigheid. Daarom besloot hij ook voor alle drie de zwemvaardigheidsdiploma's te gaan, gevolgd door snorkel- en survivalzwemlessen, goed voor nog eens 6 zwemdiploma's.

Sportfondsen start pilot met Watersportverbond

Tijdens de Watersport Survival komen​ allerlei onderdelen van de watersport aan bod. Bijvoorbeeld wat je moet doen wanneer je aan het zeilen bent in een Optimist en je boot slaat om.

Duik in het diepste zwembad ter wereld!

Wil je een keer iets anders dan de duikplank in jouw eigen zwembad? Duik dan in het 42 meter diepe zwembad Y-40 Deep Joy; volgens het Guinnes Book of Records het diepste indoorzwembad van de wereld.

Ruimere openingstijden voor buitenbaden

Veel buitenbaden hebben met mooi weer ruimere openingstijden. Via de zoekfunctie zoek je eenvoudig een buitenbad bij jou in de buurt door 'Buitenbad' aan te vinken

Zomerzwemles of turbocursus?

Is jouw kind toe aan zwemles? Bij veel zwembaden worden vakantiecursussen aangeboden, zoals zomerzwemles of een turbocursus. Informeer bij het zwembad in jouw buurt naar de mogelijkheden!