Recreatiecentrum D'r Pool (Kerkrade)

045-5457141
Putgang 8, 6461 EK Kerkrade

In het "natte" gedeelte van D'r Pool neemt het grote bassin, met glijbaan, een dominante plaats in. Sinds kort is de ophaalbrug buiten gebruik gesteld en is het zwembad gesplitst. Hierdoor ontstaan een 25 meterbad en een 23,5 meterbad.

Meerdere baden:
Naast het grote bassin omvat het zwembad een recreatiebad, met stroomversnelling, turbodouche, pulsators en borrelbank. En een doelgroepenbad voor o.a. therapie- en of revalidatielessen op maat. Voor de allerkleinsten is er een gezellig peuterbad met spelattributen. Ook is er een groot Turks stoombad dat plaats biedt aan zo'n 25 personen.

Al zwemmend kunt u tot op hoge leeftijd werken aan een gezonde conditie. Zwembad D'r Pool biedt alle faciliteiten voor zowel de ambitieuze wedstrijdzwemmer als de recreant en de liefhebber van aquasporten. Ook voor therapie- of revalidatiegroepen is D'r Pool uitermate geschikt. Tevens geven wij zwemles aan zowel kinderen als volwassenen en hebben wij voor de allerjongsten het ouder en kind zwemmen (samen met papa of mama het water in). 

Openingstijden

Maandag
12:00 - 20:30
Dinsdag
09:30 - 21:15
Woensdag
07:30 - 21:00
Donderdag
12:00 - 21:00
Vrijdag
07:30 - 22:00
Zaterdag
08:45 - 15:30
Zondag
09:00 - 10:30

Over zwemmen.nl

Wat is zwemmen.nl en waarom is het er?

Zwemmen.nl geeft informatie over zwemmen én alle zwembaden in Nederland. Vind gemakkelijk een zwembad bij jou in de buurt en lees de beoordelingen van andere bezoekers. Ben je op zoek naar nog meer zwemplezier? Onder het kopje 'Evenementen' zie je in één oogopslag welke leuke activiteiten er in de zwembaden worden georganiseerd. 

Zoek een zwembad

Zoek eenvoudig een zwembad bij jou in de buurt met de zwembadzoeker op de homepage. Vul een plaatsnaam in en krijg direct een overzicht van nabijgelegen zwembaden. Je kunt ook specifieker zoeken op activiteiten of faciliteiten, zoals banenzwemmen en zwemles. Per zwembad vind je informatie over de openingstijden, de aangeboden faciliteiten en beoordelingen.

Babyzwemmen

Zoek je informatie over babyzwemmen? Op zwemmen.nl lees je alles over deze leuke activiteit in het zwembad. Zo kom je alles te weten over de voordelen van babyzwemmen en vind je er tips voor een onbezorgde zwemervaring.

Verenigingszwemmen

In en om het water zijn veel verenigingen actief. Denk bijvoorbeeld aan waterpolo-verenigingen en verenigingen voor wedstrijdzwemmen. Op de pagina’s van verenigingszwemmen zie je welke verenigingen er zijn, en met de verenigingszoeker vind je alle verenigingen bij jou in de buurt.

Zwemles

Op de zwemles pagina’s vind je alles over het Zwem ABC en de eisen die aan de zwemdiploma’s worden gesteld. Ook vind je hier informatie over de zwemlessen die volgen op het Zwem ABC. Op de speciale zwemleraar pagina kun je de vorderingen van jouw kind op zwemles volgen.

Seniorenzwemmen

Zwemmen is voor iedereen leuk. Of je nu volledig vitaal bent of wellicht wat minder fit. Ook met een medische indicatie kun je prima in het zwembad terecht. Op de seniorenpagina’s van zwemmen.nl vind je informatie over gezondheid en speciale activiteiten in het zwembad voor senioren.

Entertainment

Ben je op zoek naar leuke activiteiten in het zwembad? Op de entertainment pagina vind je een agenda met de leukste activiteiten in de Nederlandse zwembaden. Of je nu op zoek bent naar een spetterende wateractiviteit of graag topprestaties van andere zwemmers ziet; met één muisklik vind je de activiteiten in het zwembad bij jou in de buurt.