Recreatiecentrum Zevenkampse Ring (Rotterdam)

010-4552800
Zevenkampse Ring 301, 3068 HG Rotterdam
Recreatiecentrum Zevenkampse Ring is een multifunctionele accommodatie met zwembad, sporthal, wellnessfaciliteiten en een brasserie, gelegen aan de rand van Rotterdam. De accommodatie is dagelijks geopend en biedt veel zwem- en sportactiviteiten aan.

Naast zwemmen in ons moderne zwembad met Splash Area kun je bij ons sporten in de sporthal of spiegelzaal. Of gebruik maken van wellnessfaciliteiten als zonnebanken en Turks stoombad. En tot slot kun je voor een versnapering terecht in onze Brasserie “de Ring”. Wij helpen ook bij het organiseren van jouw bedrijfsfeest, bruiloft, vergadering, sportdag en andere evenementen. Onze accommodatie is makkelijk bereikbaar en heeft voldoende en gratis parkeergelegenheid.

Kortom, wij bieden je volop mogelijkheden in onze accommodatie, waarbij onze 26 jaar kennis en ervaring garant staan voor altijd een belevenis!

Wist je trouwens dat Recreatiecentrum Zevenkampse Ring zeer actief is op het gebied van maatschappelijk verantwoord ondernemen, Green Key gecertificeerd is en in het bezit is van het Keurmerk Veilig & Schoon?

Openingstijden

Maandag
08:30 - 22:00
Dinsdag
07:00 - 22:30
Woensdag
08:30 - 22:00
Donderdag
07:00 - 22:00
Vrijdag
09:00 - 21:30
Zaterdag
08:00 - 16:00
Zondag
09:00 - 15:00

Over zwemmen.nl

Wat is zwemmen.nl en waarom is het er?

Zwemmen.nl geeft informatie over zwemmen én alle zwembaden in Nederland. Vind gemakkelijk een zwembad bij jou in de buurt en lees de beoordelingen van andere bezoekers. Ben je op zoek naar nog meer zwemplezier? Onder het kopje 'Evenementen' zie je in één oogopslag welke leuke activiteiten er in de zwembaden worden georganiseerd. 

Zoek een zwembad

Zoek eenvoudig een zwembad bij jou in de buurt met de zwembadzoeker op de homepage. Vul een plaatsnaam in en krijg direct een overzicht van nabijgelegen zwembaden. Je kunt ook specifieker zoeken op activiteiten of faciliteiten, zoals banenzwemmen en zwemles. Per zwembad vind je informatie over de openingstijden, de aangeboden faciliteiten en beoordelingen.

Babyzwemmen

Zoek je informatie over babyzwemmen? Op zwemmen.nl lees je alles over deze leuke activiteit in het zwembad. Zo kom je alles te weten over de voordelen van babyzwemmen en vind je er tips voor een onbezorgde zwemervaring.

Verenigingszwemmen

In en om het water zijn veel verenigingen actief. Denk bijvoorbeeld aan waterpolo-verenigingen en verenigingen voor wedstrijdzwemmen. Op de pagina’s van verenigingszwemmen zie je welke verenigingen er zijn, en met de verenigingszoeker vind je alle verenigingen bij jou in de buurt.

Zwemles

Op de zwemles pagina’s vind je alles over het Zwem ABC en de eisen die aan de zwemdiploma’s worden gesteld. Ook vind je hier informatie over de zwemlessen die volgen op het Zwem ABC. Op de speciale zwemleraar pagina kun je de vorderingen van jouw kind op zwemles volgen.

Seniorenzwemmen

Zwemmen is voor iedereen leuk. Of je nu volledig vitaal bent of wellicht wat minder fit. Ook met een medische indicatie kun je prima in het zwembad terecht. Op de seniorenpagina’s van zwemmen.nl vind je informatie over gezondheid en speciale activiteiten in het zwembad voor senioren.

Entertainment

Ben je op zoek naar leuke activiteiten in het zwembad? Op de entertainment pagina vind je een agenda met de leukste activiteiten in de Nederlandse zwembaden. Of je nu op zoek bent naar een spetterende wateractiviteit of graag topprestaties van andere zwemmers ziet; met één muisklik vind je de activiteiten in het zwembad bij jou in de buurt.