Sportcentrum de Lunet (Naarden)

035-6940620
Amersfoortsestraatweg 16, 1411 HD Naarden
U kunt heerlijk zwemmen in ons warme (30 graden), overzichtelijke en gezellige 25-meterbad met bubbeltrap, massagestralen en andere speelmaterialen.
Daarnaast kunt u sporten in gymzaal de Zwaaier of in onze ruime sporthal met een tribune waar u ook vanuit ons gezellige sportcafé goed uitzicht op heeft.

En bent u al bekend met de dansscholen welke gevestigd zijn in De Lunet?

Kortom, mogelijkheden genoeg voor het hele gezin om met plezier te bewegen!

Wij zijn een veilig, overzichtelijk en mooi sportaccommodatie in het hart van het Gooi, die de moeite waard is om te bezoeken. 
Het zwembad is in het bezit van het Keurmerk Veilig en Schoon. Dit houdt in dat het zwembad en de horeca voldoen aan de wettelijke eisen en richtlijnen in het kader van veiligheid en hygiëne. Onze sporthal en gymzaal worden door middel van Systeem Gericht Toezicht (SGT) van Sportfondsen Nederland onderhouden. Het Keurmerk Veilig en Schoon en het Systeem Gericht Toezicht zorgen ervoor dat wij onze processen qua veiligheid en hygiëne kunnen monitoren en bijsturen zodat u in een veilige omgeving sport.

Openingstijden

Maandag
07:00 - 20:45
Dinsdag
07:00 - 18:00
Woensdag
07:00 - 22:00
Donderdag
07:00 - 22:00
Vrijdag
07:00 - 20:30
Zaterdag
07:00 - 17:15
Zondag
09:00 - 17:00
Aanmelden voor zwemles?
Neem contact op en wij bespreken graag wat de mogelijkheden zijn bij ons zwembad. Neem contact op

Over zwemmen.nl

Wat is zwemmen.nl en waarom is het er?

Zwemmen.nl geeft informatie over zwemmen én alle zwembaden in Nederland. Vind gemakkelijk een zwembad bij jou in de buurt en lees de beoordelingen van andere bezoekers. Ben je op zoek naar nog meer zwemplezier? Onder het kopje 'Evenementen' zie je in één oogopslag welke leuke activiteiten er in de zwembaden worden georganiseerd. 

Zoek een zwembad

Zoek eenvoudig een zwembad bij jou in de buurt met de zwembadzoeker op de homepage. Vul een plaatsnaam in en krijg direct een overzicht van nabijgelegen zwembaden. Je kunt ook specifieker zoeken op activiteiten of faciliteiten, zoals banenzwemmen en zwemles. Per zwembad vind je informatie over de openingstijden, de aangeboden faciliteiten en beoordelingen.

Babyzwemmen

Zoek je informatie over babyzwemmen? Op zwemmen.nl lees je alles over deze leuke activiteit in het zwembad. Zo kom je alles te weten over de voordelen van babyzwemmen en vind je er tips voor een onbezorgde zwemervaring.

Verenigingszwemmen

In en om het water zijn veel verenigingen actief. Denk bijvoorbeeld aan waterpolo-verenigingen en verenigingen voor wedstrijdzwemmen. Op de pagina’s van verenigingszwemmen zie je welke verenigingen er zijn, en met de verenigingszoeker vind je alle verenigingen bij jou in de buurt.

Zwemles

Op de zwemles pagina’s vind je alles over het Zwem ABC en de eisen die aan de zwemdiploma’s worden gesteld. Ook vind je hier informatie over de zwemlessen die volgen op het Zwem ABC. Op de speciale zwemleraar pagina kun je de vorderingen van jouw kind op zwemles volgen.

Seniorenzwemmen

Zwemmen is voor iedereen leuk. Of je nu volledig vitaal bent of wellicht wat minder fit. Ook met een medische indicatie kun je prima in het zwembad terecht. Op de seniorenpagina’s van zwemmen.nl vind je informatie over gezondheid en speciale activiteiten in het zwembad voor senioren.

Entertainment

Ben je op zoek naar leuke activiteiten in het zwembad? Op de entertainment pagina vind je een agenda met de leukste activiteiten in de Nederlandse zwembaden. Of je nu op zoek bent naar een spetterende wateractiviteit of graag topprestaties van andere zwemmers ziet; met één muisklik vind je de activiteiten in het zwembad bij jou in de buurt.