Sportplaza Groenendaal (Heemstede)

023-5292072
Sportparklaan 16, 2103 VT Heemstede
Welkom op de website van SportPlaza Groenendaal

Al jaren zijn wij de onderscheidende locatie waar onze gasten vertrouwen op een vriendelijke, veilige verzorgde en verrassende beleving. Of het nu gaat om zwemlessen op maat, recreeren in het golfslagbad, banen zwemmen of de vele lessen voor verschillende doelen of doelgroepen. Wij hebben een compleet aanbod met voor elk wat wils en staan voortreffelijk bekend in Heemstede, Haarlem, Haarlemmermeer en Hillegom en omliggende gemeenten.

Onze app is bedoeld om alle informatie voor u nog toegankelijker en overzichtelijker te maken. Wilt u weten wat er mogelijk is met kinderfeestjes? De openingstijden en tarieven van ons zwembad en onze sporthal weten? Of de laatste wijzigingen? Of wilt u weten wat er allemaal op het menu staat in het Aquarant? Dat kan allemaal via onze app!

Openingstijden

Maandag
07:00 - 22:00
Dinsdag
07:00 - 21:00
Woensdag
07:00 - 22:00
Donderdag
07:00 - 22:00
Vrijdag
07:00 - 21:30
Zaterdag
07:00 - 16:15
Zondag
08:00 - 16:00

Over zwemmen.nl

Wat is zwemmen.nl en waarom is het er?

Zwemmen.nl geeft informatie over zwemmen én alle zwembaden in Nederland. Vind gemakkelijk een zwembad bij jou in de buurt en lees de beoordelingen van andere bezoekers. Ben je op zoek naar nog meer zwemplezier? Onder het kopje 'Evenementen' zie je in één oogopslag welke leuke activiteiten er in de zwembaden worden georganiseerd. 

Zoek een zwembad

Zoek eenvoudig een zwembad bij jou in de buurt met de zwembadzoeker op de homepage. Vul een plaatsnaam in en krijg direct een overzicht van nabijgelegen zwembaden. Je kunt ook specifieker zoeken op activiteiten of faciliteiten, zoals banenzwemmen en zwemles. Per zwembad vind je informatie over de openingstijden, de aangeboden faciliteiten en beoordelingen.

Babyzwemmen

Zoek je informatie over babyzwemmen? Op zwemmen.nl lees je alles over deze leuke activiteit in het zwembad. Zo kom je alles te weten over de voordelen van babyzwemmen en vind je er tips voor een onbezorgde zwemervaring.

Verenigingszwemmen

In en om het water zijn veel verenigingen actief. Denk bijvoorbeeld aan waterpolo-verenigingen en verenigingen voor wedstrijdzwemmen. Op de pagina’s van verenigingszwemmen zie je welke verenigingen er zijn, en met de verenigingszoeker vind je alle verenigingen bij jou in de buurt.

Zwemles

Op de zwemles pagina’s vind je alles over het Zwem ABC en de eisen die aan de zwemdiploma’s worden gesteld. Ook vind je hier informatie over de zwemlessen die volgen op het Zwem ABC. Op de speciale zwemleraar pagina kun je de vorderingen van jouw kind op zwemles volgen.

Seniorenzwemmen

Zwemmen is voor iedereen leuk. Of je nu volledig vitaal bent of wellicht wat minder fit. Ook met een medische indicatie kun je prima in het zwembad terecht. Op de seniorenpagina’s van zwemmen.nl vind je informatie over gezondheid en speciale activiteiten in het zwembad voor senioren.

Entertainment

Ben je op zoek naar leuke activiteiten in het zwembad? Op de entertainment pagina vind je een agenda met de leukste activiteiten in de Nederlandse zwembaden. Of je nu op zoek bent naar een spetterende wateractiviteit of graag topprestaties van andere zwemmers ziet; met één muisklik vind je de activiteiten in het zwembad bij jou in de buurt.