Sportplaza het Anker (Buchten (Born))

046-4818787
Ankersweg 52, 6122 ET Buchten (Born)

Sportplaza Het Anker,

Een multifunctioneel centrum met een zwembad, een sporthal,  een dojo, sportvelden, tennisbanen, vergaderruimtes en een eetcafe.

Een overzichtelijk L-vormig zwembad geschikt voor alle leeftijden. U kunt bij ons komen recreatief zwemmen of banenzwemmen,zwemlessen volgen , aquasporten beoefenen en aan diverse activiteiten meedoen.

Verschillende verenigingen komen binnen -en buiten sporten.

Binnen in het zwembad, de sporthal en de dojo en buiten op de sportvelden en tennisbanen.

Het eetcafé tenslotte, is de plaats waar sport en gezelligheid elkaar dagelijks treffen.

Alles onder één dak, sport, plezier en ontspanning, professionele begeleiding, kwalitatieve faciliteiten en een hartelijke gastvrijheid.

U bent van harte welkom in onze accommodatie.

Openingstijden

Maandag
09:00 - 21:15
Dinsdag
08:30 - 21:15
Woensdag
09:00 - 21:15
Donderdag
08:00 - 22:00
Vrijdag
09:00 - 17:30
Zaterdag
10:00 - 12:00
Zondag
10:00 - 13:00

Over zwemmen.nl

Wat is zwemmen.nl en waarom is het er?

Zwemmen.nl geeft informatie over zwemmen én alle zwembaden in Nederland. Vind gemakkelijk een zwembad bij jou in de buurt en lees de beoordelingen van andere bezoekers. Ben je op zoek naar nog meer zwemplezier? Onder het kopje 'Evenementen' zie je in één oogopslag welke leuke activiteiten er in de zwembaden worden georganiseerd. 

Zoek een zwembad

Zoek eenvoudig een zwembad bij jou in de buurt met de zwembadzoeker op de homepage. Vul een plaatsnaam in en krijg direct een overzicht van nabijgelegen zwembaden. Je kunt ook specifieker zoeken op activiteiten of faciliteiten, zoals banenzwemmen en zwemles. Per zwembad vind je informatie over de openingstijden, de aangeboden faciliteiten en beoordelingen.

Babyzwemmen

Zoek je informatie over babyzwemmen? Op zwemmen.nl lees je alles over deze leuke activiteit in het zwembad. Zo kom je alles te weten over de voordelen van babyzwemmen en vind je er tips voor een onbezorgde zwemervaring.

Verenigingszwemmen

In en om het water zijn veel verenigingen actief. Denk bijvoorbeeld aan waterpolo-verenigingen en verenigingen voor wedstrijdzwemmen. Op de pagina’s van verenigingszwemmen zie je welke verenigingen er zijn, en met de verenigingszoeker vind je alle verenigingen bij jou in de buurt.

Zwemles

Op de zwemles pagina’s vind je alles over het Zwem ABC en de eisen die aan de zwemdiploma’s worden gesteld. Ook vind je hier informatie over de zwemlessen die volgen op het Zwem ABC. Op de speciale zwemleraar pagina kun je de vorderingen van jouw kind op zwemles volgen.

Seniorenzwemmen

Zwemmen is voor iedereen leuk. Of je nu volledig vitaal bent of wellicht wat minder fit. Ook met een medische indicatie kun je prima in het zwembad terecht. Op de seniorenpagina’s van zwemmen.nl vind je informatie over gezondheid en speciale activiteiten in het zwembad voor senioren.

Entertainment

Ben je op zoek naar leuke activiteiten in het zwembad? Op de entertainment pagina vind je een agenda met de leukste activiteiten in de Nederlandse zwembaden. Of je nu op zoek bent naar een spetterende wateractiviteit of graag topprestaties van andere zwemmers ziet; met één muisklik vind je de activiteiten in het zwembad bij jou in de buurt.