Sportplaza Sporthoeve (Badhoevedorp)

020-6596811
Snelliuslaan 1, 1171 CZ Badhoevedorp
Over ons

Een leven lang sport en bewegen
SportPlaza Haarlemmermeer is een resultaatgerichte en maatschappelijk betrokken onderneming die een leven lang sport en bewegen biedt.
 
Kernactiviteiten
De kernactiviteiten van SportPlaza zijn zwemlessen voor scholen en particulieren, vrijzwemmen en aquasporten, SportPlazaClub, het verhuren van zwembaden, het exploiteren van sporthallen, gymzalen en fitnessruimtes, het beheren van horeca en vergaderzalen en het beheren en onderhouden van de accommodaties en advisering.
 
Multifunctionele accommodaties
SportPlaza huurt 2 binnen- zwembaden, 1 buitenbad, 4 sporthallen, 1 fitness- en 3 horeca-gelegenheden van gemeente Haarlemmermeer.
Deze faciliteiten zijn ondergebracht in 2 multifunctionele zwembad/sporthalcombinaties.
Dit zijn de Sporthoeve in Badhoevedorp en de Estafette in Nieuw-Vennep.
Daarnaast verhuurt SportPlaza nog 32 gymzalen en 2 losstaande sporthallen Het Spectrum en de FBK-hal.
 
Belang van beweging
Sportdeelname in de meest brede zin staat hoog op de politieke agenda. Sport, spel en bewegen worden gezien als middel om gezondheid te bevorderen, de leefbaarheid in wijken te verbeteren en participatie en integratie te stimuleren. SportPlaza sluit zich aan bij deze tendens door nu en in de toekomst het sportaanbod zo goed mogelijk aan te passen op de sportbehoefte in kwalitatief goede sportvoorzieningen.

Onze kernwaarden
SportPlaza Haarlemmermeer wil in de uitstraling van de organisatie rekening houden met de diverse klanten c.q. doelgroepen. Voor SFH zijn de volgende kernwaarden opgesteld:
Sprankelend
Excellent
Sociaal
Plezier
Sprankelend
De manier waarop we onze dingen doen, bruisend van energie, fris, fun en met groot enthousiasme. Klanten en collega’s komen fluitend naar SportPlaza.
Excellent
Wat we doen, doen we goed! We streven naar het beste, de mooiste sporttoernooien en wedstrijden en de beste zwemactiviteiten. Tevens streven we naar een perfecte accommodatie voor onszelf en onze huurders.
Sociaal
Bij ons voelt iedereen zich welkom en op zijn gemak, ongeacht afkomst, leeftijd, doel of beperking, Wij voelen ons sociaal betrokken, helpen de gemeente op verschillende beleidsgebieden. SportPlaza Haarlemmermeer heeft accommodaties waar we trots op mogen zijn.
Plezier
Iedereen die bij ons binnenkomt is daar voor zijn plezier.  Om te bewegen of te kijken naar sport of als ontmoetingsplek in de horeca. Wij scheppen de omgeving en beleving om iedereen dat plezier te laten beleven.

Openingstijden

Maandag
07:00 - 18:00
Dinsdag
12:00 - 22:00
Woensdag
07:00 - 17:15
Donderdag
12:00 - 22:00
Vrijdag
09:00 - 18:00
Zaterdag
08:00 - 12:00
Zondag
09:00 - 13:00
Aanmelden voor zwemles?
Neem contact op en wij bespreken graag wat de mogelijkheden zijn bij ons zwembad. Neem contact op

Over zwemmen.nl

Wat is zwemmen.nl en waarom is het er?

Zwemmen.nl geeft informatie over zwemmen én alle zwembaden in Nederland. Vind gemakkelijk een zwembad bij jou in de buurt en lees de beoordelingen van andere bezoekers. Ben je op zoek naar nog meer zwemplezier? Onder het kopje 'Evenementen' zie je in één oogopslag welke leuke activiteiten er in de zwembaden worden georganiseerd. 

Zoek een zwembad

Zoek eenvoudig een zwembad bij jou in de buurt met de zwembadzoeker op de homepage. Vul een plaatsnaam in en krijg direct een overzicht van nabijgelegen zwembaden. Je kunt ook specifieker zoeken op activiteiten of faciliteiten, zoals banenzwemmen en zwemles. Per zwembad vind je informatie over de openingstijden, de aangeboden faciliteiten en beoordelingen.

Babyzwemmen

Zoek je informatie over babyzwemmen? Op zwemmen.nl lees je alles over deze leuke activiteit in het zwembad. Zo kom je alles te weten over de voordelen van babyzwemmen en vind je er tips voor een onbezorgde zwemervaring.

Verenigingszwemmen

In en om het water zijn veel verenigingen actief. Denk bijvoorbeeld aan waterpolo-verenigingen en verenigingen voor wedstrijdzwemmen. Op de pagina’s van verenigingszwemmen zie je welke verenigingen er zijn, en met de verenigingszoeker vind je alle verenigingen bij jou in de buurt.

Zwemles

Op de zwemles pagina’s vind je alles over het Zwem ABC en de eisen die aan de zwemdiploma’s worden gesteld. Ook vind je hier informatie over de zwemlessen die volgen op het Zwem ABC. Op de speciale zwemleraar pagina kun je de vorderingen van jouw kind op zwemles volgen.

Seniorenzwemmen

Zwemmen is voor iedereen leuk. Of je nu volledig vitaal bent of wellicht wat minder fit. Ook met een medische indicatie kun je prima in het zwembad terecht. Op de seniorenpagina’s van zwemmen.nl vind je informatie over gezondheid en speciale activiteiten in het zwembad voor senioren.

Entertainment

Ben je op zoek naar leuke activiteiten in het zwembad? Op de entertainment pagina vind je een agenda met de leukste activiteiten in de Nederlandse zwembaden. Of je nu op zoek bent naar een spetterende wateractiviteit of graag topprestaties van andere zwemmers ziet; met één muisklik vind je de activiteiten in het zwembad bij jou in de buurt.