Zwembad de Eendraght (Hellevoetsluis)

0181-313584
Sportlaan 2, 3223 EV Hellevoetsluis
Sportfondsen Hellevoetsluis  laat mensen van jong tot oud in beweging komen door middel van een groot aanbod aan zwemlessen, aquasporten, recreatief zwemmen, zaalsporten en buitensporten.

De exploitatie van het zwembad, 3 sporthallen en 7 gymzalen is in handen van Sportfondsen Hellevoetsluis BV.  De sporthallen zijn in de eerste plaats bedoeld voor sportbeoefening. U kunt een sporthal ook huren voor bewegingsworkshops, particulier gebruik of commerciële doeleinden  zoals een beurs of tentoonstelling. Het zwembad beschikt over een wedstrijdbad, een instructiebad een recreatiebad, een 71 meter lange glijbaan vol lichteffecten, een duikplank, een whirlpool, een zwemmersbar, zonnebanken, een peuterbadje, een stroomversnelling en diverse andere attractieve elementen.

Naast onze sportieve activiteiten kan er ook gebruik gemaakt worden van 2  vergaderruimtes, waarvan de grootste vergaderruimte ook verhuurd kan worden voor feesten en partijen. Tevens kunt u terecht in onze gezellige horeca voor een hapje en een drankje.

Openingstijden

Maandag
07:30 - 21:30
Dinsdag
07:30 - 21:15
Woensdag
07:30 - 21:30
Donderdag
07:30 - 21:30
Vrijdag
07:30 - 20:15
Zaterdag
08:45 - 15:45
Zondag
09:15 - 15:30
Aanmelden voor zwemles?
Neem contact op en wij bespreken graag wat de mogelijkheden zijn bij ons zwembad. Neem contact op

Over zwemmen.nl

Wat is zwemmen.nl en waarom is het er?

Zwemmen.nl geeft informatie over zwemmen én alle zwembaden in Nederland. Vind gemakkelijk een zwembad bij jou in de buurt en lees de beoordelingen van andere bezoekers. Ben je op zoek naar nog meer zwemplezier? Onder het kopje 'Evenementen' zie je in één oogopslag welke leuke activiteiten er in de zwembaden worden georganiseerd. 

Zoek een zwembad

Zoek eenvoudig een zwembad bij jou in de buurt met de zwembadzoeker op de homepage. Vul een plaatsnaam in en krijg direct een overzicht van nabijgelegen zwembaden. Je kunt ook specifieker zoeken op activiteiten of faciliteiten, zoals banenzwemmen en zwemles. Per zwembad vind je informatie over de openingstijden, de aangeboden faciliteiten en beoordelingen.

Babyzwemmen

Zoek je informatie over babyzwemmen? Op zwemmen.nl lees je alles over deze leuke activiteit in het zwembad. Zo kom je alles te weten over de voordelen van babyzwemmen en vind je er tips voor een onbezorgde zwemervaring.

Verenigingszwemmen

In en om het water zijn veel verenigingen actief. Denk bijvoorbeeld aan waterpolo-verenigingen en verenigingen voor wedstrijdzwemmen. Op de pagina’s van verenigingszwemmen zie je welke verenigingen er zijn, en met de verenigingszoeker vind je alle verenigingen bij jou in de buurt.

Zwemles

Op de zwemles pagina’s vind je alles over het Zwem ABC en de eisen die aan de zwemdiploma’s worden gesteld. Ook vind je hier informatie over de zwemlessen die volgen op het Zwem ABC. Op de speciale zwemleraar pagina kun je de vorderingen van jouw kind op zwemles volgen.

Seniorenzwemmen

Zwemmen is voor iedereen leuk. Of je nu volledig vitaal bent of wellicht wat minder fit. Ook met een medische indicatie kun je prima in het zwembad terecht. Op de seniorenpagina’s van zwemmen.nl vind je informatie over gezondheid en speciale activiteiten in het zwembad voor senioren.

Entertainment

Ben je op zoek naar leuke activiteiten in het zwembad? Op de entertainment pagina vind je een agenda met de leukste activiteiten in de Nederlandse zwembaden. Of je nu op zoek bent naar een spetterende wateractiviteit of graag topprestaties van andere zwemmers ziet; met één muisklik vind je de activiteiten in het zwembad bij jou in de buurt.