Zwembad de Hoevert (Didam)

0316-296100
Kerkstraat 49, 6941 AE Didam

Kom zwemmen bij Zwembad de HoevertSportfondsenbad "De Hoevert" is hét zwembad van Didam, gemeente Montferland. Het ligt in het centrum van het dorp en is omringd door woonwijken. Midden tussen de mensen! De ruime parkeerplaats nodigt vriendelijk uit tot een bezoek. Inmiddels is "De Hoevert" flink opgeknapt en heeft het imago van een eigentijds, mooi, gezellig, kind- en gezinsvriendelijk zwembad.

Het bad heeft een ruime entree met direct zicht vanuit de horeca-hoek op het water. De zwemzaal is gezellig, heeft met de hand aangebrachte wandschilderingen - welk zwembad kan dat zeggen - en de kleuren zijn warm. Er is een wedstrijdbad met prachtige onderwater verlichting, een apart groot peuterbad en een instructiebad met spannende glijbaan "buitenom" met verkeerslicht.

In de zwemzaal is een horecahoek, waar u lekker een kopje koffie, thee of een glaasje fris kunt drinken. 
Het wedstrijdbad heeft vijf banen, een "lage" duikplank en speelmateriaal voor de jeugd. Alles is heel overzichtelijk.

Openingstijden

Maandag
09:15 - 21:00
Dinsdag
07:00 - 22:15
Woensdag
09:15 - 21:30
Donderdag
11:00 - 22:15
Vrijdag
07:00 - 21:30
Zaterdag
08:30 - 09:15
Zondag
09:15 - 12:45

Over zwemmen.nl

Wat is zwemmen.nl en waarom is het er?

Zwemmen.nl geeft informatie over zwemmen én alle zwembaden in Nederland. Vind gemakkelijk een zwembad bij jou in de buurt en lees de beoordelingen van andere bezoekers. Ben je op zoek naar nog meer zwemplezier? Onder het kopje 'Evenementen' zie je in één oogopslag welke leuke activiteiten er in de zwembaden worden georganiseerd. 

Zoek een zwembad

Zoek eenvoudig een zwembad bij jou in de buurt met de zwembadzoeker op de homepage. Vul een plaatsnaam in en krijg direct een overzicht van nabijgelegen zwembaden. Je kunt ook specifieker zoeken op activiteiten of faciliteiten, zoals banenzwemmen en zwemles. Per zwembad vind je informatie over de openingstijden, de aangeboden faciliteiten en beoordelingen.

Babyzwemmen

Zoek je informatie over babyzwemmen? Op zwemmen.nl lees je alles over deze leuke activiteit in het zwembad. Zo kom je alles te weten over de voordelen van babyzwemmen en vind je er tips voor een onbezorgde zwemervaring.

Verenigingszwemmen

In en om het water zijn veel verenigingen actief. Denk bijvoorbeeld aan waterpolo-verenigingen en verenigingen voor wedstrijdzwemmen. Op de pagina’s van verenigingszwemmen zie je welke verenigingen er zijn, en met de verenigingszoeker vind je alle verenigingen bij jou in de buurt.

Zwemles

Op de zwemles pagina’s vind je alles over het Zwem ABC en de eisen die aan de zwemdiploma’s worden gesteld. Ook vind je hier informatie over de zwemlessen die volgen op het Zwem ABC. Op de speciale zwemleraar pagina kun je de vorderingen van jouw kind op zwemles volgen.

Seniorenzwemmen

Zwemmen is voor iedereen leuk. Of je nu volledig vitaal bent of wellicht wat minder fit. Ook met een medische indicatie kun je prima in het zwembad terecht. Op de seniorenpagina’s van zwemmen.nl vind je informatie over gezondheid en speciale activiteiten in het zwembad voor senioren.

Entertainment

Ben je op zoek naar leuke activiteiten in het zwembad? Op de entertainment pagina vind je een agenda met de leukste activiteiten in de Nederlandse zwembaden. Of je nu op zoek bent naar een spetterende wateractiviteit of graag topprestaties van andere zwemmers ziet; met één muisklik vind je de activiteiten in het zwembad bij jou in de buurt.