Zwembad de IJsselslag (Zutphen)

057-5538700
Laan naar Eme 101, 7204 LZ Zutphen
Zwembad De IJsselslag biedt eenieder wat wils. Of u nu van sport, ontspanning of spel houdt, bij De IJsselslag bent u aan het goede adres. Op een gezonde manier kunt zich helemaal uitleven tijdens de verschillende aquasporten. Zwemt u liever een paar baantjes zonder last te hebben van het gespetter van kinderen? Ook dan is De IJsselslag een ideale locatie. Het duurzame zwembad heeft een wedstrijd- en warmwaterbad die voorzien zijn van een beweegbare bodem. In waterspeeltuin zijn de allerjongste kinderen welkom, in het doelgroepenbad zijn er zelfs lessen waarin u als ouder uw kind in een veilige omgeving kan laten kennismaken met het water. In de weekenden en op de woensdag opent het zwembad haar deuren voor de recreatieve zwemmer. De verschillende watersporten, waterspeelgoed en de stormbaan zorgen er voor dat uw kind zich heerlijk kan uitleven. Buiten beschikt het zwembad over een ligweide, beachvolleybalveld en een pannaveldje. Naast de twee overdekte zwemzalen beschikt de IJsselslag over een horecagelegenheid met een uitgebreid assortiment. Hier kunnen u en andere zwemmers genieten van heerlijk bakje koffie, cappuccino of een patatje wanneer het zwemmen u hongerig heeft gemaakt. 

Openingstijden

Maandag
09:00 - 20:00
Dinsdag
07:00 - 20:00
Woensdag
09:00 - 20:00
Donderdag
07:00 - 20:00
Vrijdag
09:00 - 20:00
Zaterdag
09:00 - 15:30
Zondag
09:00 - 15:00

Over zwemmen.nl

Wat is zwemmen.nl en waarom is het er?

Zwemmen.nl geeft informatie over zwemmen én alle zwembaden in Nederland. Vind gemakkelijk een zwembad bij jou in de buurt en lees de beoordelingen van andere bezoekers. Ben je op zoek naar nog meer zwemplezier? Onder het kopje 'Evenementen' zie je in één oogopslag welke leuke activiteiten er in de zwembaden worden georganiseerd. 

Zoek een zwembad

Zoek eenvoudig een zwembad bij jou in de buurt met de zwembadzoeker op de homepage. Vul een plaatsnaam in en krijg direct een overzicht van nabijgelegen zwembaden. Je kunt ook specifieker zoeken op activiteiten of faciliteiten, zoals banenzwemmen en zwemles. Per zwembad vind je informatie over de openingstijden, de aangeboden faciliteiten en beoordelingen.

Babyzwemmen

Zoek je informatie over babyzwemmen? Op zwemmen.nl lees je alles over deze leuke activiteit in het zwembad. Zo kom je alles te weten over de voordelen van babyzwemmen en vind je er tips voor een onbezorgde zwemervaring.

Verenigingszwemmen

In en om het water zijn veel verenigingen actief. Denk bijvoorbeeld aan waterpolo-verenigingen en verenigingen voor wedstrijdzwemmen. Op de pagina’s van verenigingszwemmen zie je welke verenigingen er zijn, en met de verenigingszoeker vind je alle verenigingen bij jou in de buurt.

Zwemles

Op de zwemles pagina’s vind je alles over het Zwem ABC en de eisen die aan de zwemdiploma’s worden gesteld. Ook vind je hier informatie over de zwemlessen die volgen op het Zwem ABC. Op de speciale zwemleraar pagina kun je de vorderingen van jouw kind op zwemles volgen.

Seniorenzwemmen

Zwemmen is voor iedereen leuk. Of je nu volledig vitaal bent of wellicht wat minder fit. Ook met een medische indicatie kun je prima in het zwembad terecht. Op de seniorenpagina’s van zwemmen.nl vind je informatie over gezondheid en speciale activiteiten in het zwembad voor senioren.

Entertainment

Ben je op zoek naar leuke activiteiten in het zwembad? Op de entertainment pagina vind je een agenda met de leukste activiteiten in de Nederlandse zwembaden. Of je nu op zoek bent naar een spetterende wateractiviteit of graag topprestaties van andere zwemmers ziet; met één muisklik vind je de activiteiten in het zwembad bij jou in de buurt.