Zwembad de Stok (Roosendaal)

0165-585959
De Stok 1, 4703 SZ Roosendaal

Zwemmen bij Zwembad de Stok

De ganzen staan op diverse plaatsen in het recreatie bad en in de buiten accommodatie. De ganzen streken ruim 15 jaar geleden voor en tijdens de bouw regelmatig neer op deze locatie. Zij liepen rond en door de bouwketen en daarom ontstond het idee om deze ganzen te plaatsen.

Ganzen zijn sociaal levende dieren die elkaar aan moedigen om tempo te maken en elkaar helpen. Zeer toepasselijk voor de manier waarop wij ons beleid afstemmen. Wij mensen kunnen veel leren van dieren en onze mensen proberen de patronen te gebruiken van deze bijzondere diersoort. U kunt bij ons ontspannen en genieten van een fijn verblijf in onze accommodatie met heerlijk zwemwater. Veel mogelijkheden voor alle leeftijden. Tot snel!

Openingstijden

Maandag
7:00 - 21:15
Dinsdag
10:00 - 20:45
Woensdag
07:00 - 18:30
Donderdag
14:00 - 21:30
Vrijdag
07:00 - 21:00
Zaterdag
08:00 - 15:30
Zondag
09:30 - 15:30
Aanmelden voor zwemles?
Wil je je aanmelden voor een zwemles? Dat kan ook bij ons.
Meld je aan voor een zwemles bij een zwembad in de buurt. aanmelden zwemles

Over zwemmen.nl

Wat is zwemmen.nl en waarom is het er?

Zwemmen.nl geeft informatie over zwemmen én alle zwembaden in Nederland. Vind gemakkelijk een zwembad bij jou in de buurt en lees de beoordelingen van andere bezoekers. Ben je op zoek naar nog meer zwemplezier? Onder het kopje 'Evenementen' zie je in één oogopslag welke leuke activiteiten er in de zwembaden worden georganiseerd. 

Zoek een zwembad

Zoek eenvoudig een zwembad bij jou in de buurt met de zwembadzoeker op de homepage. Vul een plaatsnaam in en krijg direct een overzicht van nabijgelegen zwembaden. Je kunt ook specifieker zoeken op activiteiten of faciliteiten, zoals banenzwemmen en zwemles. Per zwembad vind je informatie over de openingstijden, de aangeboden faciliteiten en beoordelingen.

Babyzwemmen

Zoek je informatie over babyzwemmen? Op zwemmen.nl lees je alles over deze leuke activiteit in het zwembad. Zo kom je alles te weten over de voordelen van babyzwemmen en vind je er tips voor een onbezorgde zwemervaring.

Verenigingszwemmen

In en om het water zijn veel verenigingen actief. Denk bijvoorbeeld aan waterpolo-verenigingen en verenigingen voor wedstrijdzwemmen. Op de pagina’s van verenigingszwemmen zie je welke verenigingen er zijn, en met de verenigingszoeker vind je alle verenigingen bij jou in de buurt.

Zwemles

Op de zwemles pagina’s vind je alles over het Zwem ABC en de eisen die aan de zwemdiploma’s worden gesteld. Ook vind je hier informatie over de zwemlessen die volgen op het Zwem ABC. Op de speciale zwemleraar pagina kun je de vorderingen van jouw kind op zwemles volgen.

Seniorenzwemmen

Zwemmen is voor iedereen leuk. Of je nu volledig vitaal bent of wellicht wat minder fit. Ook met een medische indicatie kun je prima in het zwembad terecht. Op de seniorenpagina’s van zwemmen.nl vind je informatie over gezondheid en speciale activiteiten in het zwembad voor senioren.

Entertainment

Ben je op zoek naar leuke activiteiten in het zwembad? Op de entertainment pagina vind je een agenda met de leukste activiteiten in de Nederlandse zwembaden. Of je nu op zoek bent naar een spetterende wateractiviteit of graag topprestaties van andere zwemmers ziet; met één muisklik vind je de activiteiten in het zwembad bij jou in de buurt.