Zwembad Het Zwet (Wormer)

075-6423760
Sternstraat 2, 1531 VN Wormer
Sportfondsen Wormer exploiteert zwembad Het Zwet en Sporthal Wormer voor de gemeente Wormerland.

Zwembad het Zwet  is een openluchtzwembad dat prachtig is gelegen aan de rand van het veenweidegebied van het Wormer en Jisperveld. Vanuit ons zwembad heeft u een prachtig uitzicht over de omringende watervennen.
Ons terrein beschikt over onder andere:
1 50-meter sportbad
1 royaal recreatiebad
1 peuterbad met een aparte zonneweide
Grote zonneweide met een apart speelveld. In totaal een oppervlakte van 4 hectare
Recreatief zwemmen of zwemles volgen? Het kan allebei, kom gerust eens langs!
 

Sporthal Wormer beschikt over een accommodatie van twee aan elkaar gekoppelde hallen. Ideaal voor het organiseren van grote sportevenementen, maar ook als u maar een hal of een gedeelte ervan wilt huren voor een uurtje is dit ook geen probleem.
Beide sporthallen beschikken over een eigen horeca die direct verbonden is met de zalen.

Openingstijden

Maandag
07:00 - 18:00
Dinsdag
07:00 - 18:00
Woensdag
07:00 - 19:30
Donderdag
07:00 - 18:00
Vrijdag
07:00 - 19:30
Zaterdag
10:30 - 17:00
Zondag
10:30 - 17:00

Over zwemmen.nl

Wat is zwemmen.nl en waarom is het er?

Zwemmen.nl geeft informatie over zwemmen én alle zwembaden in Nederland. Vind gemakkelijk een zwembad bij jou in de buurt en lees de beoordelingen van andere bezoekers. Ben je op zoek naar nog meer zwemplezier? Onder het kopje 'Evenementen' zie je in één oogopslag welke leuke activiteiten er in de zwembaden worden georganiseerd. 

Zoek een zwembad

Zoek eenvoudig een zwembad bij jou in de buurt met de zwembadzoeker op de homepage. Vul een plaatsnaam in en krijg direct een overzicht van nabijgelegen zwembaden. Je kunt ook specifieker zoeken op activiteiten of faciliteiten, zoals banenzwemmen en zwemles. Per zwembad vind je informatie over de openingstijden, de aangeboden faciliteiten en beoordelingen.

Babyzwemmen

Zoek je informatie over babyzwemmen? Op zwemmen.nl lees je alles over deze leuke activiteit in het zwembad. Zo kom je alles te weten over de voordelen van babyzwemmen en vind je er tips voor een onbezorgde zwemervaring.

Verenigingszwemmen

In en om het water zijn veel verenigingen actief. Denk bijvoorbeeld aan waterpolo-verenigingen en verenigingen voor wedstrijdzwemmen. Op de pagina’s van verenigingszwemmen zie je welke verenigingen er zijn, en met de verenigingszoeker vind je alle verenigingen bij jou in de buurt.

Zwemles

Op de zwemles pagina’s vind je alles over het Zwem ABC en de eisen die aan de zwemdiploma’s worden gesteld. Ook vind je hier informatie over de zwemlessen die volgen op het Zwem ABC. Op de speciale zwemleraar pagina kun je de vorderingen van jouw kind op zwemles volgen.

Seniorenzwemmen

Zwemmen is voor iedereen leuk. Of je nu volledig vitaal bent of wellicht wat minder fit. Ook met een medische indicatie kun je prima in het zwembad terecht. Op de seniorenpagina’s van zwemmen.nl vind je informatie over gezondheid en speciale activiteiten in het zwembad voor senioren.

Entertainment

Ben je op zoek naar leuke activiteiten in het zwembad? Op de entertainment pagina vind je een agenda met de leukste activiteiten in de Nederlandse zwembaden. Of je nu op zoek bent naar een spetterende wateractiviteit of graag topprestaties van andere zwemmers ziet; met één muisklik vind je de activiteiten in het zwembad bij jou in de buurt.