Zwembad Vollenhove (Vollenhove)

0527-241438
Flevoweg 3, 8325 PA Vollenhove
Overzichtelijk

Zwembad Vollenhove is een overzichtelijk en gezellig zwembad. Het overdekte gedeelte bestaat uit een langwerpige achthoek van 17 meter lang en 11 meter breed, het is van 110cm tot 200cm diep. De glijbaan van 35 meter maakt het geheel compleet. Daarnaast is er een goed afgeschermd baby- en peuterbassin.

Rondom het zwembad

Zomers is buiten het 25 meter bad en peuterbassin open. Rondom het buitenbad is er een grote weide met springkussen en speeltoestellen. 

Afgesloten terras

Wij beschikken over een afgesloten buiten terras met speeltoestellen en loungebank.

Geen chloorlucht  

In ons binnenbad hangt geen chloorlucht, dankzij een unieke technische installatie. Dit maakt ons zwembad extra geschikt voor mensen met ademhalingsproblemen.

Openingstijden

Maandag
13:45 - 20:15
Dinsdag
13:30 - 21:00
Woensdag
09:00 - 20:00
Donderdag
14:30 - 19:00
Vrijdag
09:00 - 19:00
Zaterdag
08:30 - 16:00
Zondag
10:00 - 16:00

Over zwemmen.nl

Wat is zwemmen.nl en waarom is het er?

Zwemmen.nl geeft informatie over zwemmen én alle zwembaden in Nederland. Vind gemakkelijk een zwembad bij jou in de buurt en lees de beoordelingen van andere bezoekers. Ben je op zoek naar nog meer zwemplezier? Onder het kopje 'Evenementen' zie je in één oogopslag welke leuke activiteiten er in de zwembaden worden georganiseerd. 

Zoek een zwembad

Zoek eenvoudig een zwembad bij jou in de buurt met de zwembadzoeker op de homepage. Vul een plaatsnaam in en krijg direct een overzicht van nabijgelegen zwembaden. Je kunt ook specifieker zoeken op activiteiten of faciliteiten, zoals banenzwemmen en zwemles. Per zwembad vind je informatie over de openingstijden, de aangeboden faciliteiten en beoordelingen.

Babyzwemmen

Zoek je informatie over babyzwemmen? Op zwemmen.nl lees je alles over deze leuke activiteit in het zwembad. Zo kom je alles te weten over de voordelen van babyzwemmen en vind je er tips voor een onbezorgde zwemervaring.

Verenigingszwemmen

In en om het water zijn veel verenigingen actief. Denk bijvoorbeeld aan waterpolo-verenigingen en verenigingen voor wedstrijdzwemmen. Op de pagina’s van verenigingszwemmen zie je welke verenigingen er zijn, en met de verenigingszoeker vind je alle verenigingen bij jou in de buurt.

Zwemles

Op de zwemles pagina’s vind je alles over het Zwem ABC en de eisen die aan de zwemdiploma’s worden gesteld. Ook vind je hier informatie over de zwemlessen die volgen op het Zwem ABC. Op de speciale zwemleraar pagina kun je de vorderingen van jouw kind op zwemles volgen.

Seniorenzwemmen

Zwemmen is voor iedereen leuk. Of je nu volledig vitaal bent of wellicht wat minder fit. Ook met een medische indicatie kun je prima in het zwembad terecht. Op de seniorenpagina’s van zwemmen.nl vind je informatie over gezondheid en speciale activiteiten in het zwembad voor senioren.

Entertainment

Ben je op zoek naar leuke activiteiten in het zwembad? Op de entertainment pagina vind je een agenda met de leukste activiteiten in de Nederlandse zwembaden. Of je nu op zoek bent naar een spetterende wateractiviteit of graag topprestaties van andere zwemmers ziet; met één muisklik vind je de activiteiten in het zwembad bij jou in de buurt.